albumuldigital@gmail.com | Telefon :0722862633

Despre Noi


Echipa noastra are o experienta de mai bine de 8 ani in realizarea albumelor digitale si suntem localizati in Brasov.

La noi veti gasi: albume foto digitale, cutii pentru albume digitale, huse pentru albume digitale si toate accesoriile necesare fotografului profesionist.

Albumele si printurile noastre sunt de inalta clasa si cu o realizare similara calitativ cu produsele din import ,avem o gama nelimitata de coperti si cutii personalizate si aspiram la o livrare cat mai scurta la preturi cat mai competitive si oferind niste produse de inalta tinuta si calitate

Materialele din care sunt realizate albumele sunt importate din Italia, fiind de cea mai buna calitate. Iar ambientul in care se realizeaza albumele este complet protejat impotriva umiditatii pentru a elimina complet posibilitatea curbarii filelor.

Hartia foto cu care lucram este de cea mai buna calitate si anume varful de gama al celor de la Kodak adica Endura silk (mat), raster si lustre (metalic) si printate pe Noritsu Qs 37 series, printerul fiind calibrat in fiecare zi pentru fiecare tip de hartie in parte.

Va oferim o gama larga de culori ,marimi si modele extrem de rafinate si personalizabile.
Termenul de realizare si livrare  este de 3-5 zile in functie de volum si perioada anului.

Trimitem cu placere albumele noastre digitale in Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Timisoara, Craiova, Oradea, Galati, Ploieti, Braila, Bacau ,Targu Mures ,Baia Mare ,Arad, Arges ,Galati si peste tot in tara.

Pentru orice fel de intrebari si lamuriri nu ezitati sa ne contactati cu un mail pe adresa noastra sau un telefon pot sa va fie de folos.

 


´╗┐